Image and video hosting by TinyPic

nedjelja, 18.07.2010.

Bloody Monday Seasson 1

Glavni lik je srednjoškolski haker poznat kao Falcon. Sve se vrti od spašavanja Tokya od smrtonosnog virusa pod nazivom Bloody-x. Sve je počelo masakrom u Rusiji...



Po onome što sam našla na internetu, izgleda da je film snimljen po istoimenoj mangi mangake RyM Rykmona. Riječ je o Tagaki Fujimaru (Miura Haruma) a.k.a. haker Falcon, koji je učenik drugog razreda srednje škole, koji je dobio zadatak od tajne organizacije Third Unit poznatoj po tajnom imenom THIRD-i, da svojim vještinama u hakiranju pokuša otkriti važne informacije koje bi mogle spasiti milijune stanovnika glavnog japanskog grada- Tokya.

Image and video hosting by TinyPic

Serija je snimljena u dvije sezone o kojoj ću vjerojatno pisati kasnije. Zbilja je zanimljiva i nakon par epizoda me natjerala na razmišljanje o nastavku (što se zbilja rijetko dogodi). Čak ćete otkriti novi način komuniciranja zločinca u zatvoru sa glavom organizacije što do sada nije viđenu u niti jednom filmu, niti jednoj seriji tog žanra kojeg sam pogledala! Nije tipična akcijska serija koja se bazira na onim oružjima iz Drugog svjetskog rata već je mnogo više jer kao sporedne teme govori o razočarenjima u svoje bližnje i najbolje prijatelje!

I obratite pažnju na poruke koje vam iznenada uskoće u scenu!

Razlog više da ne volim ponedeljke :P

Seriju možete skinuti OVDJE!

18.07.2010. u 19:23 • 3 KomentaraPrint#^

<< Arhiva >>